jak włączę podgrzewanie szyb to pokazuje na radiu, off nie pokazuje (albo się nie przyjrzałem... ale raczej nie
[o2] Nie chcę robić rekalmy ALE.....
Zwiń
X
-
[o2] Nie chcę robić rekalmy ALE.....
dowiedziałem sie z dobrych źródeł że w Czechowicach-Dziedzicach to jest Seat "Komot" jest facet który ma taką CHOLERNĄ rekę do CHIpowania (wirusy) że woża do nich auta na lawetach z NIEMIEC na wysćigi zeby on je robił - bo jak zrobi to nie ma BATA - - powiedzial mi o tym facet ktory ma przejechane 150 000 w O2 - i ma wirusa 105 na 150 i nic sie nie robi i nie pusci ani dymka
Chodzi mi o potwierdzenie czy ktos o tym slyszał ??
[ Dodano: Wto 18 Lis, 08 18:14 ]
-
-
Re: [o2] Nie chcę robić rekalmy ALE.....
Zamieszczone przez gruto
Jak mysle jest to 2.0tdi, maksymalny moment obrotowy jest jebniety tylko na chwile i zaraz opada drasycznie w dol. Wolalbym mniej, a plasko, ale moze ja sie nie znam
Komentarz
-
-
W Komocie od dawna robia sie programy. Nie wiem tylko czy robi to obecnie ktos stamtad, czy robi to CS, bo tak bylo jeszcze jakis czas temu.
150KM z 105KM. Przeciez wszystko da sie zrobic, jak to mowia, zalezy od prawej nogi szofera. Jednemu taki setup starcza na 50kkm i skrzynia leci w mak, a inny pewnie z 250kkm przeleci i nic sie nie bedzie dzialo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez gruto
Jak mysle jest to 2.0tdi, maksymalny moment obrotowy jest jebniety tylko na chwile i zaraz opada drasycznie w dol. Wolalbym mniej, a plasko, ale moze ja sie nie znam
Delikatny dół, mocny środek obrotów, bezpieczna, żwawa charakterystyka
Pewnie robota CSwww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez grutodowiedziałem sie z dobrych źródeł że w Czechowicach-Dziedzicach to jest Seat "Komot" jest facet który ma taką CHOLERNĄ rekę do CHIpowania (wirusy) że woża do nich auta na lawetach z NIEMIEC na wysćigi zeby on je robił - bo jak zrobi to nie ma BATA - - powiedzial mi o tym facet ktory ma przejechane 150 000 w O2 - i ma wirusa 105 na 150 i nic sie nie robi i nie pusci ani dymka
Chodzi mi o potwierdzenie czy ktos o tym slyszał ??
[ Dodano: Wto 18 Lis, 08 18:14 ]
http://www.komot.pl/html/
Tu nie ma żadnych czarów z mleka. Wydajność podzespołów i silnika jest ściśle określona i żaden czarodziej z krainy Oz nie podskoczy wyżej dupy.
Więc nie ma czegoś takiego jak cuda, które jedni mogą wykonać a inni nie.
Owszem są tunerzy, ktorzy mocno przykladają się do softów i ich wykresy wyglądają jak namalowane piórem artysty, ale często (nie zawsze) okupione jest to np. większym wysileniem sprężarki.
Generalnie nie ma co wierzyć, ze są jacyś cudotwórcy.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZoltarChyba oglądamy 2 różne wykresy
Delikatny dół, mocny środek obrotów, bezpieczna, żwawa charakterystyka
Pewnie robota CS
Ale jak juz mowilem moze sie myle, bo ja sie na tym nie znam
Komentarz
-
-
Ale to turbo nie wydoli na 380 płasko
Analizuj wykresy w ten sposób - (Obroty - Moment) od dołu do końca
Pozdrowww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
"Kłócimy" się o 15 nm
Dla mnie program jest wypas, dynamiczny i nie męczący turbo, żwawy dół bez przegięciawww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
Komentarz